• Twitter Clean
  • Facebook Clean
  • White Instagram Icon
  • SoundCloud Clean

Per Herrey 2017

May 29, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Att bli med bok...igen!

July 6, 2018

Tredje gången gillt brukar man säga. Vad nu det kan innebära när min tredje bok, SVEKETS GÅVA, kommer ut återstår att se. Ni som följt mig de senaste åren vet att det gått över fem år sedan första delen i Sollefteåtrilogin, SKULDENS PRIS kom ut. Inget jag ursprungligen planerade men så blev det. Emellan kom en barnbok, KUNGEN i DJUNGELN, plus en massa heltidsjobb och annat bestyr. Men nu är den här ... SVEKETS GÅVA. "Äntligen" hör jag röster säga ... förhoppningsvis säger ni samma sak när ni läst romanen, (hehe). Första recensionen var i alla fall väldigt positiv. Det tackar vi för.

 

https://www.allehanda.se/artikel/kultur/fullt-os-och-action-i-solleftea-herrey-sparar-inte-pa-krutet-i-sin-andra-roman

 

Premiärsignering blir det på ICA Kvantum i Sollefteå lördag 7/7 mellan 10-15 och releaseparty på Old Oak i Sollefteå mellan 18-20.
En brasklapp. Om Sverige vinner kvartsfinalen mot England (som börjar 16.00) lär det bli extra firande. Vid eventuell förlust får jag väl försöka sjunga något uppmuntrande och vi kan under alla omständigheter ändå fira bragden som vårt stolta landslag, trots allt, gjort. Vid förlängning lär vi inte komma igång förrän dramat är över.

 

På söndag kväll klockan 19.00 kommer jag dessutom hålla ett tal vid den så kallade Pelle Molinstenen. En minnessten rest över författaren och konstnären, Pelle Molin, vid Ångermanälvens strand utanför Sollefteå. Platsen jag tillbringade mitt första levnadsår. En väldigt hedersamt uppdrag och för mig personligen väldigt speciellt eftersom det var just vid den platsen jag tog mina första stapplande steg i livet då mina föräldrar hyrde stugan som Pelle Molin en gång föddes i. Mer om detta i annat inlägg. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square